Welkom
Servicebedrijf Versluis is een bedrijf dat voor zijn service en kwaliteit staat. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat inzetbaar is voor diverse werkzaamheden, zoals het afbouwen van binnenvaartschepen, het ombouwen van booster-stations voor de baggerij en het ombouwen van pompcontainers.
Het uitlijnen van motoren en pompen is een specialiteit van ons.
Lees meer

Over ons

Servicebedrijf Versluis schoot uit de startblokken in 2007 en is van alle markten thuis. We zijn gespecialiseerd in het inbouwen van motoren en zandpompen. Verder zijn wij experts in de meest voorkomende lastechnieken. Versluis werkt vooral voor de binnenvaart, maar is ook actief in de baggerindustrie en voert werkzaamheden uit voor constructiebedrijven.

Het begon allemaal met jarenlang varen in de binnenvaart. Later zijn we terechtgekomen in de staalindustrie en daarna volgde de revisie van motoren. Na het opbouwen van onze expertise, hebben we de knoop doorgehakt en zijn ons eigen bedrijf gestart. Onze ruime ervaring uit het verleden maakt dat ons bedrijf nu een toonaangevende plaats heeft bereikt. Versluis gaat prat op een goede reputatie, ruime kennis en vakmanschap. We staan bekend voor onze goede service en leveren altijd kwaliteit.

We zijn opgegroeid in de binnenvaart en alles wat daarmee te maken heeft is onze passie. Die passie dragen we uit in ons werk. Wij weten als geen ander hoe een schipper behandeld wil worden. Goede en eerlijke producten leveren zien wij dan ook als onze kerntaak.  

Kwaliteit en eerlijkheid gaan bij ons hand in hand.